QREACOM = MARY LOU LEISTIKOW +

QreaCom werd in 1993 opgericht door Mary Lou Leistikow. Nog steeds vallen QreaCom en Mary Lou vrijwel samen: zij is het warme, kloppende hart van het bedrijf. Maar waar mogelijk of nodig (net)werkt Mary Lou samen met andere professionals wereldwijd.

Ruim

0
JAAR ERVARING IN INNOVATIE

Gewerkt voor

0
ORGANISATIES

Meer dan

0
MENSEN OPGELEID
  • Mary Lou Leistikow
    Mary Lou Leistikow Innovation designer

    Mary Lou Leistikow is een ervaren facilitator, met een doorleefde bevlogenheid voor innovatie en synergie. Ze stichtte QreaCom in 1993 nadat ze door dr. Edward de Bono was opgeleid tot Master Trainer in zijn denkmethodieken. Als Master Trainer is Mary Lou gerechtigd om anderen te certificeren. Gevoed door de ervaringen tijdens haar werk ontwikkelde ze gaandeweg ook haar eigen aanpak voor Meaningful Innovation en Zinvol vergaderen.

    Mary Lou werkt op alle niveaus in een bedrijf of organisatie: van medewerker tot CEO. Ze weet wat er op de verschillende levels speelt, heeft excellente sociale vaardigheden, een groot hart en spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels. Ze weet mensen te inspireren en respectvol samen te laten werken. Door haar skills werkt ze niet alleen in Nederland voor gerenommeerde bedrijven, maar ook in het buitenland.  Mary Lou geeft ook trainingen in haar inspirerende villa in Wilp (foto), omgeven door het groen en haar kippen. Daarnaast wordt Mary Lou geregeld als keynote speaker op internationale conferenties en congressen gevraagd.

Als ze haar drijfveer moeten omschrijven, is Mary Lou’s antwoord: ‘Bij alle trajecten die ik met bedrijven doorloop en alle coachingstrajecten die ik aan managers geef, heb ik één overkoepelend doel: to make this world a better place. Want echt, dat is geen luxe, maar bittere noodzaak.’

Contact