QREACOM =

QreaCom werd in 1993 opgericht door Marie Louise Leistikow. Nog steeds vallen QreaCom en Marie Louise vrijwel samen: zij is het warme, kloppende hart van het bedrijf. Maar waar mogelijk of nodig (net)werkt Marie Louise samen met andere professionals wereldwijd.

Ruim

0
JAAR ERVARING IN INNOVATIE

Gewerkt voor

0
ORGANISATIES

Meer dan

0
MENSEN OPGELEID
  • Marie Louise Leistikow
    Marie Louise Leistikow Innovation designer

    Marie Louise Leistikow is een ervaren facilitator, met een doorleefde bevlogenheid voor innovatie en synergie. Ze stichtte QreaCom in 1993 nadat ze door dr. Edward de Bono was opgeleid tot Master Trainer in zijn denkmethodieken. Als Master Trainer is Marie Louise gerechtigd om anderen te certificeren. Gevoed door de ervaringen tijdens haar werk ontwikkelde ze gaandeweg ook haar eigen aanpak voor Meaningful Innovation en Zinvol vergaderen.

    Marie Louise werkt op alle niveaus in een bedrijf of organisatie: van medewerker tot CEO. Ze weet wat er op de verschillende levels speelt, heeft excellente sociale vaardigheden, een groot hart en spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels. Ze weet mensen te inspireren en respectvol samen te laten werken. Door haar skills werkt ze niet alleen in Nederland voor gerenommeerde bedrijven, maar ook in het buitenland.  Marie Louise geeft ook trainingen online. Daarnaast wordt Marie Louise geregeld als keynote speaker op internationale conferenties en congressen gevraagd.

Als ze haar drijfveer moeten omschrijven, is Marie Louise’s antwoord: ‘Bij alle trajecten die ik met bedrijven doorloop en alle coachingstrajecten die ik aan managers geef, heb ik één overkoepelend doel: to make this world a better place. Want echt, dat is geen luxe, maar uitdagende noodzaak.’

Contact