QREACOM

QreaCom werd in 1993 opgericht door Marie Louise Leistikow

Nog steeds vallen QreaCom en Marie Louise vrijwel samen: zij is het warme, kloppende hart van het bedrijf.

Ruim

0
JAAR ERVARING IN INNOVATIE

Gewerkt voor

0
ORGANISATIES

Meer dan

0
MENSEN OPGELEID
  • Marijn Kok – Marie Louise Leistikow – Femke van Vliet
    Marijn Kok – Marie Louise Leistikow – Femke van Vliet e-Team

    Marie Louise Leistikow heeft jarenlange ervaring als facilitator, met een doorleefde bevlogenheid voor innovatie en synergie. Ze stichtte QreaCom in 1993 nadat ze door dr. Edward de Bono was opgeleid tot Master Trainer in zijn denkmethodieken. Gaandeweg heeft ze haar eigen methodes ontwikkeld omtrent Meaningful Innovation.

    Door haar skills wordt haar advies vaak gevraagd door Nederlandse en buitenlandse gerenommeerde bedrijven, en heeft ze vaak als keynote speaker op internationale conferenties en congressen haar kennis mogen delen. Ze weet als geen ander mensen te inspireren.

    Gevoed door de ervaringen tijdens haar werk ontstond de drang om haar kennis te delen met de wereld op alle mogelijke manieren. Daarom richt ze zich ze tegenwoordig op het ontwikkelen van online cursussen om zo haar ervaring over te brengen. Ze benut huidige digitale mogelijkheden volop door haar cursussen waar dan ook ter wereld op te nemen, samen met haar e-team.

Als ze haar drijfveer zou moeten omschrijven, is Marie Louise’s antwoord: ‘De wereld een stukje mooier maken door anderen te inspireren en leren hoe je zinvol kan innoveren. Dat iemand ontdekt dat ook zij een creatieve denker kunnen zijn. En voor mij is niets mooier dat een idee zich ontpopt tot iets waardevols omdat iemand de potentie erin herkent.’

Contact